background
logotype
image1 image2 image3

2012-es év  eseményei

 

Újból lezárult egy esztendő, jött egy új év, a 2012-es esztendő. Már hagyomány, hogy az alapítvány felkarol egy-egy diákot, és a támogatók segítségével hasznos eszközöket juttat számukra. Így volt ez a Ridens Szakképző Iskolában is, a 2012-es tanévben egy diák kapott tárgyi segítséget.

 

mentor kep 15

 

Jött a várva várt nyári szünet és a táborozás. Ismételten két turnust valósított meg az alapítvány. A Mátrában és a Bakonyban volt 70 sérült, fogyatékkal élő diák. Cél a másság elfogadása volt, sérültek társadalmunkba való beépítése. Nagyon jól sikerültek a programok.

 

mentor kep 16

 

Ezen a karácsonyon is volt ajándékozás, ami egy picit rendhagyó volt. A nyíregyháza Magdaléneum Fogyatékosok Református Ápoló és Gondozó Otthonába ment a Mentor Alapítvány. A Héra Alapítvány támogatásával az intézmény 100 sérült lakóját lepte meg a Mentor Alapítvány a vitt ajándékokkal. Csodálatos és egyszerű műsorral ajándékozták meg az otthon lakóit az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola diákjai, művészpalántái. Nagyszerűen zárta az évet a Mentor Alapítvány.

 

 mentor kep 17

Együtt vagyunk egészek

  © Copyright, 2018 by Mentor Alapítvány Minden jog fönntartva!