background
logotype
image1 image2 image3

2024-es év  eseményei

 

B.U.É.K  2024

 

2024, a Mentor Alapítvány tervei:

 

2024 – es esztendő jubileumi a Mentor Alapítvány életében. A Mentor Alapítvány 2004 – ben lett alapítva, így igazi nagykorú lett az alapítvány – 20 éves. A Mentor Alapítvány 20 éve becsülettel, tisztességgel szolgálta és szolgálja a sérültek, ellátottak életminőségének javítását. Továbbra is szeretnénk folytatni az elkezdett nemes feladatot.

 

A Mentor Alapítványt néhai Ágoston László és fiai, Ágoston Péter, Ágoston Ádám alapították.  Továbbra is közös célunk, hogy sérültjeink, ellátottjaink ismerjék hazánk, Magyarország nemzeti értékeit, kulturális kincseit – sérülésük és anyagi hátrányuk végett teljes értékűek és hasznos tagjai legyenek társadalmunknak. Az alapítványhoz néhai Ágoston László alapító szavára 2006 – ban csatlakoztam, mint aktív gyógypedagógus, tanár. Szívügyemnek éreztem a nehéz sorban élő sérültek helyzetét – a mai napig végzem munkámat, most már mint nyugdíjas gyógypedagógus, tanárként végzem a szervezést, a programok megvalósítását. A Mentor Alapítvány 20 éve alatt átlagosan nyaranta 2 turnust szerveztünk, ami azt jelenti, hogy a 20 év  idő alatt közel 2000 sérült, fogyatékkal élő ellátott számára adtunk a 7 napos táborokban ingyen, jókedvet, örömet erősítettük személyiségtudatukat és ismerhették meg hazánkat, Magyarország nemzeti kincseit támogatóink segítségével. A karácsonyi rendezvénynek is már hagyománya van, 20 éve közel 5000 sérült, fogyatékkal élő és ellátott szára adtunk ajándékot támogatóink segítségével.

 

A Mentor Alapítvány tervei az idei esztendőre:

 

Az alapítvány 20 éves – ehhez köthetően sok – sok programot szeretnénk megvalósítani:

 

  1. Májusban gálaműsort szeretne szervezni a Mentor Alapítvány fennállásának 20 éves évfordulója alkalmából. (A tervek még nem publikusak – folyamatban van a feldolgozás)

 

  1. Nyári időszakban három turnust szeretne szervezni a Mentor Alapítvány. (Hercegkút, Sástó és Balatonszepezd)

 

  1. Kiállítást szeretne szervezni az alapítvány 20 éves történéseiből (fotók, újságcikkek, hanganyagok, emlékek és élő élménybeszámolók) A kiállítás helyszíne még egyeztetés alatt.

 

  1. Karácsonyi ajándékozás – a hagyománynak megfelelően.

  

  © Copyright, 2018 by Mentor Alapítvány Minden jog fönntartva!