background
logotype
image1 image2 image3

Tájékoztatás 2018. május 25. napjától kezdődően végzett

személyes adatok kezeléséről a szerződéses partnerek

közreműködőivel kapcsolatban

A Mentor Alapítvány (székhely: 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 56./B, adószám: 18812930-1-15) hivatkozással a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-ei 2016/679 Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) rendelet (alábbiakban: GDPR) 13. és 14. cikke alapján szerződéses partnerei (továbbiakban: Partner), részére a személyes adatok kezelésével kapcsolatban a jelen tájékoztatóban foglalt tájékoztatást nyújtja.

Társaságaink közötti szerződés(ek) (továbbiakban: Szerződés) megkötése és teljesítése során természetes személy alkalmazottai, cégképviselői, közreműködői (a továbbiakban együttesen: Közreműködők) személyes adata kerül közlésre. Saját Közreműködője tekintetében a másik fél a címzett.

A Mentor Alapítvány tájékoztatja a Partnert, hogy a Szerződéssel összefüggésben közölt, Mentor Alapítvány számára címzettként tudomására jutott Közreműködik személyes adatát a Szerződés kezelése, a Szerződés teljesítés során a dokumentumok nyilvántartása, számlakezelés, valamint az üzleti partnerek elérhetőségének szervezeti egység szintű nyilvántartása céljából kezeli a 2018. május 25-től kezdődően az "adatkezelési tájékoztatók" linken található adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.

A Mentor Alapítvány kijelenti, hogy a jelen adatkezelőként a saját Közreműködőit az itt leírtaknak megfelelő teljes terjedelemben, igazolható módon tájékoztatta.

A Partner kötelezettsége a jelen tájékoztatóban foglaltakról a saját Közreműködőit az itt leírtaknak megfelelő teljes terjedelmében igazolható módon tájékoztatni.

© Copyright, 2018 by Mentor Alapítvány Minden jog fönntartva!